SERIE A

Ίντερ - Αταλάντα: Το χαμένο πέναλτι των νερατζούρι και το ακυρωθέν γκολ των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά

Ο Ντιμάρκο αστόχησε από την άσπρη βούλα κόντρα στην Αταλάντα
Ο Ντιμάρκο αστόχησε από την άσπρη βούλα κόντρα στην Αταλάντα PRINT SCREEN GLOMEX

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Σαν Σίρο, Ίντερ και Αταλάντα έμειναν στο 2-2, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή στο φινάλε της αναμέτρησης, που θα μπορούσε να τους δώσει τη νίκη. Ο Ντιμάρκο αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 86' για τους νερατζούρι, ενώ στο 88' το VAR ακύρωσε το γκολ του Πίκολι.

Κόκκινο χτύπησε η αδρεναλίνη στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Αταλάντα για την 6η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε 2-2 στο Σαν Σίρο σε ένα χορταστικό παιχνίδι που προσέφερε πλούσιο θέαμα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο φινάλε, αλλά τις πέταξαν στα... σκουπίδια, με αποτέλεσμα να μοιραστούν στο φινάλε από έναν βαθμό.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 86' να κάνουν το 3-2, με τον Μερίχ Ντεμιράλ να παραχωρεί πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φεντερίκο Ντιμάρκο, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 88', η Αταλάντα βρήκε δίχτυα με τον Πίκολι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, είχε βγει άουτ, με τον Χαντάνοβιτς να κάνει προσπάθεια να την κρατήσει μέσα. Ο διαιτητής αρχικά άφησε τη φάση να εξελιχθεί και αφού μπήκε το γκολ στη συνέχεια το ακύρωσε, αφού είδε τη φάση στο VAR.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ