SERIE A

Ίντερ - Αταλάντα 2-2: Χορταστικό ντέρμπι με φινάλε θρίλερ στο Μιλάνο

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο της Ίντερ εκτελεί πέναλτι απέναντι στην Αταλάντα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο της Ίντερ εκτελεί πέναλτι απέναντι στην Αταλάντα για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το χορταστικό ντέρμπι τίτλου μεταξύ Ιντερ και Αταλάντα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" είχε γκολ, ανατροπές και ένα συναρπαστικό φινάλε με τις δύο ομάδες να πετούν στα σκουπίδια ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.

Η Ίντερ και η Αταλάντα έδωσαν μία σπουδαία μάχη στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", όμως στο τέλος αρνήθηκαν αμφότερες τη... νίκη, με συνέπεια το 2-2 να τους προσφέρει από ένα βαθμό στη μάχη του τίτλου στη Serie A.

Ο αγώνας άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο για τους πρωταθλητές, που με ένα εναέριο γυριστό του Λαουτάρο Μαρτίνες πήραν προβάδισμα στο 5ο λεπτό. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά να το βρίσκουν στο 30' με υπέροχο σουτ του Ρουσλάν Μαλινόβσκι. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ραφαέλ Τολόι έκανε την ανατροπή για την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, η οποία βρισκόταν τρεις βαθμούς πίσω από τους "νερατζούρι" στη βαθμολογία.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έριξε στο παιχνίδι τον πρωταγωνιστή της νίκης επί της Φιορεντίνα στην Τοσκάνη, Ντένζελ Ντάμφρις, μαζί με τους Φεντερίκο Ντιμάρκο και Ματίας Βεσίνο, λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο Έντιν Τζέκο άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και να χάνει ευκαιρίες μέχρι το 71ο λεπτό, όταν ευνοήθηκε από τις κόντρες και από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα απλωμένο χέρι του Μερίχ Ντεμιράλ σε μία σέντρα οδήγησε στη βούλα την Ίντερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιμάρκο, όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 90' ήταν η σειρά της Αταλάντα να ευνοηθεί από τις κόντρες και ο Ρομπέρτο Πίκολι να νικήσει τον ασταθή Σαμίρ Χαντάνοβιτς, μέχρι να γίνει κατανοητό ότι είχε προηγηθεί άουτ στη φάση.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικης στη Serie A

Τα highlights της αγωνιστικής

Σπέτσια - Μίλαν 1-2

Τζένοα - Βερόνα 3-3

Η βαθμολογία της Serie A


TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ