ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αποσύρθηκε από το Florida Cup για να προστατευτεί από τον κορονοϊό

Ίντερ: Αποσύρθηκε από το Florida Cup για να προστατευτεί από τον κορονοϊό
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ πως αποχωρεί από το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Φλόριντα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που έπληξαν τους Λονδρέζους, πήρε την ίδια απόφαση και η Ίντερ για να προστατέψει τους παίκτες της.

Οι Αμερικανοί φίλοι του ποδοσφαίρου περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του Florida Cup, τουρνουά στο οποίο ήταν καλεσμένες για να πάρουν μέρος οι Άρσεναλ, Ίντερ, Έβερτον και Μιλιονάριος, ωστόσο όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε οριστικό ναυάγιο.

Την Τρίτη η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το τουρνουά καθώς βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού εντός της ομάδας ενώ μία ημέρα αργότερα ήταν η σειρά της πρώτης της αντιπάλου -βάσει προγράμματος- στη διοργάνωση να αποσυρθεί.

Αυτή ήταν η Ίντερ, με τους Μιλανέζους να γνωστοποιούν πως ούτε εκείνοι θα πραγματοποιήσουν το υπερατλαντικό ταξίδι θέλοντας να προστατεύσουν την υγεία των ποδοσφαιριστών τους.

"Η Ίντερ ανακοινώνει πως δεν θα ταξιδέψει αποστολή στις ΗΠΑ για το τουρνουά της Φλόριντα καθώς θέλει να αποφύγει επικίνδυνες καταστάσεις εν μέσω εξάπλωσης της πανδημίας.

Κίνδυνοι που είχαν ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί ήδη η Άρσεναλ από τη διοργάνωση", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να επιλέγουν έτσι να συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο προπονητικό τους κέντρο, Απιάνο Τζεντίλε.

Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο Έβερτον ή Μιλιονάριος ή αν θα παίξουν κανονικά, επιλέγοντας μάλιστα να παίξουν και δεύτερο ματς μεταξύ τους, για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα που θα υπήρχε από το ματς της Ίντερ με την Άρσεναλ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ