ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Απέρριψε πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Τσέλσι για Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου
Ο Ρομέλου Λουκάκου © 2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Τσέλσι "χρύσωσε" την Ίντερ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ρομελού Λουκάκου, ωστόσο οι "νερατζούρι" αρνήθηκαν τα 100 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο που πρόσφεραν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ρομελού Λουκάκου στο "Στάμφορντ Μπριτζ" έπειτα από επτά χρόνια, όταν και αποχώρησε με προορισμό την Έβερτον, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο στρατόπεδο της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου.

Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για λογαριασμό του Βέλγου επιθετικού και κατέθεσε στους "νερατζούρι" δύο προτάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα, με το "Sky Sport", η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ρομελού Λουκάκου για λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο, ως έμψυχο αντάλλαγμα και ως δέλεαρ για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις με τον ιταλικό σύλλογο δεν αποδείχθηκαν όσο εύκολες φαντάζονταν στο Βόρειο Λονδίνο, με τους "μπλε" να βλέπουν τις προσφορές τους να απορρίπτονται η μία μετά την άλλη.

Η Ίντερ έχει ήδη χάσει από τη φαρέτρα της τους Ασράφ Χακίμι και Άσλεϊ Γιανγκ και ως εκ τούτου, δεν επιθυμεί να στερηθεί ακόμη ένα αστέρι της.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ