ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ανακοινώθηκε ο Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ για τα προκριματικά του Europa League 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μίλανο | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ για τα προκριματικά του Europa League 2020-2021 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μίλανο | Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Ίντερ είναι και τυπικά ο Χακάν Τσαλχάνογλου, αφήνοντας τη Μίλαν έπειτα από μία 4ετία.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου είναι παίκτης της Ίντερ και τυπικά, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην μέσο της Μίλαν. Ο Τούρκος διεθνής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020 και βρέθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των "νερατζούρι", όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Μίλαν, έπειτα από 4 σεζόν στην... κόκκινη πλευρά του Μιλάνου. Σε 172 αγώνες όλων των διοργανώσεων σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 48 ασίστ, με συνέπεια να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή των "ροσονέρι", ειδικά την περσινή σεζόν της αγωνιστικής αναγέννησης, που τους έφερε στη 2η θέση της Serie A.

Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και η Μίλαν του προσέφερε 4.000.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, όμως ο Τούρκος μέσος προτίμησε την πρόταση της Ίντερ, που ήταν καλύτερη κατά 1.000.000 και αφορούσε συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τσαλχάνογλου γίνεται μόλις ο 10ος ποδοσφαιριστής που μεταβαίνει απευθείας από τη Μίλαν στην Ίντερ, έπειτα από τους Εμίλιο Γκατορονκιέρι, Νταρίο Μπαρλούτσι, Φούλβιο Κολοβάτι, Ντράζεν Μπρντσιτς, Ουμίτ Νταβαλά, Αντρές Γκουλιελμινπιέτρο, Φραντσέσκο Κόκο, Τόμας Χέλβεγκ και Αντόνιο Κασάνο.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ