ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αισιοδοξία για ανανέωση με Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει μαζί  με τον Ντ'Αμπρόζιο γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα στην Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει μαζί με τον Ντ'Αμπρόζιο γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα στην Serie A AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην Ίντερ εκφράζουν την βεβαιότητά τους ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους νερατζούρι και δεν θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν πως η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά στην Ιντερ δεν ανησυχούν και αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός στράικερ πολύ σύντομα θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ρόναλντ Κούμαν σκέφτεται τον παίκτη, που θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Λουίς Σουάρες και ο φορ των νερατζούρι είναι στην κορυφή της λίστας του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του Λαουτάρο, ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με την Ιντερ ύψους 110 εκατ. ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, δήλωσε πως προχωρούν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του κατά δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025, με ρήτρα εξαγοράς, που θα φθάνει τα 400 εκατ. ευρώ.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ