ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Αιχμές Πέρισιτς για τη διοίκηση έπειτα από την κατάκτηση του Kυπέλλου

Ο Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τον τελικό Coppa Italia 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 12 Μαΐου 2022
Ο Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους για τον τελικό Coppa Italia 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Τετάρτη 12 Μαΐου 2022 © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ίβαν Πέρισιτς αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Coppa Italia, όμως συνόδευσε την κατάκτηση του τροπαίου με δηλώσεις κατά της διοίκησης της Ίντερ.

Ο Ίβαν Πέρισιτς σκόραρε δύο φορές στην παράταση στον τελικό του Coppa Italia απέναντι στη Γιουβέντους και αναδείχθηκε MVP στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της Ίντερ στη διοργάνωση από το 2011.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κροάτη εξτρέμ μόνο στο εύθυμο κλίμα της βραδιάς δεν κυμάνθηκαν, όταν ρωτήθηκε για το φλέγον ζήτημα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

"Δεν γνωρίζω κάτι μέχρι στιγμής, όμως με τους σημαντικούς παίκτες δεν περιμένεις έως το τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει να το γνωρίζεις αυτό", υποστήριξε ο 33χρονος διεθνής, που φέτος διανύει μία εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ