ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο"

Ο Ίνγκασον στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023
Ο Ίνγκασον στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ | 14 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, παραδέχθηκε ότι το 3ο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν και το πιο δύσκολο και τόνισε πως η ομάδα του δεν κοιτάζει μακριά, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποτελεί σημείο αναφοράς στην άμυνα του ΠΑΟΚ και ήταν αρχηγός και στην πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο ο Ισλανδός τόνισε πως ο Δικέφαλος παραμένει στο δόγμα Λουτσέσκου και προχωρά παιχνίδι με παιχνίδι.

"Το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία. Στο πρώτο κερδίσαμε με 2-0 στην έδρα μας άνετα και θα μπορούσαμε να βρούμε κι άλλα γκολ. Είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, με ταξίδια. Πιέσαμε τον εαυτό μας. Τα καταφέραμε πήραμε την πρόκριση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο.

Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κοιτάμε πιο μακριά ή το μέλλον. Έχουμε αγώνα με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα.

Θα είναι και αυτό δύσκολο, πρέπει να τα δώσουμε όλα να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε γιατί και ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που μάχεται για την παραμονή του στη κατηγορία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος", είπε στο συνδρομητικό ο αμυντικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ