ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: "Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορούμε να περάσουμε"

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ INTIME

Ο Ίνγκασον δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο αναφορικά με τη βελτίωση της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι οι Θεσσαλονικείς θα καταφέρουν να περάσουν στο τέλος.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πάντα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει στα ημιτελικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίνγκασον στην COSMOTE TV: "Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορούμε να περάσουμε. Θα κατέβουμε στην Αθήνα και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.

Δεν μας δημιούργησε εκνευρισμό, γνωρίζουμε ότι το δυνατό σημείο της ΑΕΚ είναι η μετάβαση. Ο Πασχαλάκης αντέδρασε εξαιρετικά και μας δίνει σιγουριά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το αν το 0-0 βοηθάει στη ρεβάνς: "Δεν είναι μεγάλο το αβαντάζ, αλλά γνωρίζουμε ότι μετράνε τα εκτός έδρας γκολ. Πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση και να κάνουμε γενικότερα αυτό που χρειάζεται για την πρόκριση".

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ