FIFA

Ινφαντίνο: "Αυτό που έγινε στο Βραζιλία - Αργεντινή είναι τρελό"

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο © 2020 PETER DEJONG/ AP IMAGES

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο χαρακτηρίσε "τρελά" όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή, σε σύντομη τοποθέτησή του για τη διακοπή της αναμέτρησης, λόγω της εισβολής των οπαδών.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή, με την εισβολή των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ινφαντίνο τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι πρέπει να δράσουν ώστε να προστατευτεί το άθλημα, οι Εθνικές ομάδες αλλά και το καλεντάρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Ως προς την εισβολή τόνισε ότι αυτές οι καταστάσεις υπερβαίνουν την κρίση του κορονοϊού (η αφορμή για το "ντου" της αστυνομίας) και συνέστησε ψυχραιμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινφαντίνο: "Είδαμε το τι έγινε στο παιχνίδι με τις δύο πιο ένδοξες ομάδες στην Αμερική. Είδαμε αξιωματούχους και αστυνομικούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν συγκεκριμένους παίκτες. Είναι τρελό αυτό που έγινε, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις.

Αυτά τα θέματα ξεπερνούν την κρίση της πανδημίας. Δεν μπορούμε να τους χαροποιήσουμε όλους, αλλά πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις μας δείχνουν ότι πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες και τις Εθνικές ομάδες και να ξανασκεφτούμε το καλεντάρι".

TAGS FIFA ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ