ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: Ο Ζλάταν εγκλωβίστηκε στην κίνηση και πήγε στο Σαν Ρέμο με οτοστόπ

Φίλος της Μίλαν πάει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Σαν Ρέμο με τη μηχανή του μετά από οτοστόπ
Φίλος της Μίλαν πάει τον Ζλάταν στο Σαν Ρέμο με τη μηχανή του PRINT SCREEN TWITTER/UFFICIO STAMPA RAI

Με ένα περιπετειώδη τρόπο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετέβη στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, αφού εγκλωβίστηκε στην κίνηση προς τον προορισμό του και έκανε οτοστόπ σε μια μηχανή. Η υπόσχεσή του στον οδηγό, ο οποίος έτυχε να είναι οπαδός της Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μάς έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας όχι μόνο για τα κατορθώματά τους εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και όσα κάνει εκτός αυτού με ποικίλες πράξεις ή ατάκες του.

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν επρόκειτο να μεταβεί από το Μιλάνο στο Σαν Ρέμο που διεξάγεται το δημοφιλές μουσικό Φεστιβάλ ώστε να τραγουδήσει μαζί με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κόλλησε στον αυτοκινητόδρομο Α10 για αρκετές ώρες ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών που μπλόκαραν τις λωρίδες.

Ο Ζλάταν ήταν να μετέβη με ένα βαν στο Σαν Ρέμο από το Μιλανέλο, ωστόσο μετά από τρεις ώρες είχε αγανακτήσει και ζήτησε από τον οδηγό να φύγει. Ο Σουηδός επιθετικός έκανε οτοστόπ σε έναν μοτοσικλετιστή, τον Φράνκο Νοτσέρα, ο οποίος σταμάτησε και δεν πίστευε στα μάτια του ότι μπροστά του είχε τον Σουηδό. Για καλή του τύχη εκτός από δεύτερο κράνος στη μηχανή του είναι και φίλαθλος της Μίλαν. Έτσι λοιπόν, με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο ο Ίμπρα έκανε 60 χιλιόμετρα πάνω στη μηχανή με έναν άγνωστο.

Φυσικά, αυτή η ιστορία δεν θα μπορούσε να γίνει πιστευτή από τη σύζυγο του Φράνκο, αφού πέραν από ένα βίντεο 9 δευτερολέπτων που ο Σουηδός επιθετικός δεν φαίνεται, δεν είχε να προβάλει ως διαπιστευτήριο κάτι άλλο. "Το γεγονός έγινε χθες, υπήρχε εντυπωσιακή κίνηση και έτσι το απόγευμα αποφάσισα να πάω έξω με τη μηχανή. Επέστρεφα σπίτι στο Μπόρτζιο Βερέτσι και σταμάτησα στην κίνηση. Είδα ένα μαύρο βαν με δυο επιβάτες και παρατήρησα πως ο ένας έμοιαζε με τον Ιμπραχίμοβιτς. Σκέφτηκα: «Μα αυτός είναι ο Ζλάταν». Ο οδηγός κατέβασε το παράθυρο και μου είπε: «Ο Ζλάταν ρωτάει εάν μπορείς να τον πας στο Σαν Ρέμο.». «Φυσικά θα σε πάρω, κανένα πρόβλημα. Έχω ένα δεύτερο κράνος κάτω από τη σέλα». Κάλεσα τη γυναίκα μου και της είπα ότι πάω τον Ζλάταν στο Σαν Ρέμο και δεν με πίστευε" υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Radio Monte Carlo ο Φράνκο.

Βέβαια, η τρελή αυτή ιστορία δεν σταματάει εδώ, αφού όπως αποκάλυψε ο 49χρονος στην αρχή ήθελε ο Ζλάταν να οδηγήσει αλλά του αρνήθηκε. Την ιστορία γνωστοποίησε στο Φεστιβάλ και ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός, που υποσχέθηκε στον φίλο της Μίλαν, ότι θα του κάνει δώρο μια φανέλα της ομάδας, καθώς δεν πρόλαβαν ούτε να βγάλουν selfie. Τελικά, η σύζυγος του φίλου των Ροσονέρι τον πίστεψα και ο γάμος τους είναι ασφαλής.

Photo Credits: Print Screen Twitter/Ufficio Stampa Rai

TAGS ΜΙΛΑΝ VIRAL ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ