ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Εμπαπέ με ρώτησε και του είπα να πάει στη Ρεάλ"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του Μίλαν - Νάπολι
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά τη διάρκεια του Μίλαν - Νάπολι ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε στη συνέντευξή του στην Equipe πως παρότρυνε τον Κιλιάν Εμπαπέ να υπογράψει στη Ρεάλ, ενώ αναφερόμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως είναι περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο ποδοσφαιριστής που τους τελευταίους μήνες έχει συνδεθεί όσο κανείς άλλος με τη Ρεάλ, η οποία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει, με την Παρί Σεν Ζερμέν όμως, να παραμένει ανένδοτη.

Ωστόσο, ο Γάλλος σταρ έχει μπει στην τελική ευθεία του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους και δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη έτοιμη τη συμφωνία για τον 23χρονο, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να υπογράψει τουλάχιστον πριν τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του στη γαλλική Equipe πως ο Εμπαπέ ζήτησε τη γνώμη του κι εκείνος τον παρότρυνε να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

"Μόνο ο Κιλιάν μπορεί να απαντήσει για το αν θα πάει στη Ρεάλ. Εξαρτάται από το τι θέλεις και τι σκέφτεσαι. Θα είχα πάει. Αλλά αν ήμουν η Παρί, θα προσπαθούσα να τον κρατήσω. Αυτός θα αποφασίσει. Η Παρί θέλει να τον κρατήσει, προφανώς, αλλά θέλει να μείνει;

Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που τον θέλουν: αν είσαι προπονητής, έχεις τα μέσα να τον υπογράψεις και δεν θέλεις να πάρεις τον Εμπαπέ, είσαι σε λάθος δουλειά. Με ρώτησε, ναι, και του είπα: "Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα στη Ρεάλ".

Είχα την ευκαιρία να παίξω σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές χώρες, με διαφορετικούς πρωταθλητές και έτσι έμαθα και μεγάλωσα. Το να παίζεις "σπίτι" όλη σου την καριέρα είναι πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου. Αλλά αν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου και πας σε άλλες ομάδες, είναι μια περιπέτεια", ανέφερε ο Σουηδός σταρ σχετικά με τον Εμπαπέ και στη συνέχεια στάθηκε στη βοήθεια που προσέφερε στο έργο της Παρί:

"Βοήθησα την Παρί να αναπτυχθεί 100%. Κάθε μέρα δούλευα σε αυτό. Η Παρί ήθελε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά υπήρχαν πολλά να κάνει. Είμαι περήφανος που λέω ότι ήμουν εκεί στην αρχή και που βλέπω πού είναι σήμερα. Ήταν φανταστικό".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1 SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ