ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Καλοδεχούμενος ο Λουκακού στο Σανρέμο"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έθαψε το τσεκούρι του πολέμου με τον Ρομελού Λουκακού, τονίζοντας στο πλαίσιο συνέντευξής του για το φεστιβάλ του Σανρέμο πως δεν θα είχε πρόβλημα σε περίπτωση που δινόταν πρόσκληση και στον Βέλγο φορ της Ίντερ.

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομελού Λουκακού πρωταγωνίστηκαν σε μία απίστευτη λογομαχία στον πρόσφατο προημιτελικό Coppa Italia μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ όπου έφτασαν στο σημείο να κολλήσουν τα κεφάλια τους, γεγονός που δημιούργησε μέχρι και σχετικό εντυπωσιακό γκράφιτι έξω από το "Σαν Σίρο".

Με τις δύο ομάδες του Μιλάνου να μάχονται φέτος για το σκουντέτο έχοντας περισσότερους βαθμούς από την Γιουβέντους, όλοι θεωρούν πως οι δύο άνδρες είναι στα μαχαίρια, κάτι όμως που ο Σουηδός στράικερ φρόντισε να το αρνηθεί.

Ο 39χρονος φορ των ροσονέρι είναι αυτές τις ημέρες στο Σανρέμο όπου θα πάρει μέρος στο 71ο φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού, τραγουδώντας ντουέτο με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, και στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου την Τρίτη (2/3) ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα πλέον με τον Λουκακού.

Το head-to-head των Ιμπραχίμοβιτς και Λουκακού σε ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ αποτυπώθηκε σε γκράφιτι έξω από το "Σαν Σίρο"
Το head-to-head των Ιμπραχίμοβιτς και Λουκακού σε ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ αποτυπώθηκε σε γκράφιτι έξω από το "Σαν Σίρο" Ⓒ 2021 ALUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

"Τι θα γίνει αν ο παρουσιαστής του φεστιβάλ, Αμαντέτους, που είναι οπαδός της Ίντερ, προσκαλέσει στο Φεστιβάλ και τον Λουκακού;", ήταν η σχετική προβοκατόρικη ερώτηση που έγινε στον "Ίμπρα", για να δώσει την εξής απάντηση:

"Εάν θέλει να έρθει και αυτός, είναι καλοδεχούμενος. Ό,τι συμβαίνει εντός γηπέδου, μένει εντός γηπέδου, δεν υπάρχει πρόβλημα", τόνισε ο Σουηδός, που για την συνύπαρξή του στη σκηνή με τον τεχνικό της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, είπε:

"Εύχομαι να μην ξέρει πώς να τραγουδάει, έτσι ώστε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο".

Όσον αφορά στη μεγάλη κόντρα της Μίλαν με την Ίντερ τη φετινή σεζόν για το σκουντέτο αλλά και την προσπάθεια που θα κάνει στο τραγούδι, απάντησε: "Κάθε πέντε λεπτά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε για τη διαφορά που έχει τώρα η Ίντερ από εμάς.

Πριν από έξι μήνες δεν με ενοχλούσαν. Σίγουρα για μένα είναι πιο εύκολο να τραγουδώ παρά να χορεύω. Αυτός δεν είναι ο κόσμος μου αλλά είμαι σε καλά χέρια των Αμαντέους και Φιορέλο, και δεν ανησυχώ.

Εάν κάνω λάθη, ουδείς θα με κρίνει επειδή δεν είναι ο κόσμος μου, εάν πάω καλά ακόμα καλύτερα, γιατί θα έχω μία δουλειά όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ