ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: Επένδυσε 3 εκατ. ευρώ και αγόρασε... δάσος σε γνωστό χειμερινό προορισμό

Ο Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ του στο Νάπολι - Μίλαν στο Σαν Πάολο στις 22 Νοεμβρίου του 2020 για την Serie A.
Ο Ιμπραχίμοβιτς πανηγυρίζει γκολ του στο Νάπολι - Μίλαν ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποφάσισε να κάνει μια σημαντική επένδυση, αφού αγόρασε δάσος στην περιοχή Αρ της Σουηδίας, έναν πολύ γνωστό προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει βγάλει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο και κάποια απ' αυτά τα επενδύει. Άλλωστε, όσο και αν βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση, είναι ήδη 39 ετών και βρίσκεται προς το τέλος της καριέρας του, επομένως βλέπει και το... μετά.

Ο Σουηδός φορ της Μίλαν αποφάσισε να αγοράσει ένα δάσος στην περιοχή Αρ της πατρίδας του, που θεωρείται πολύ αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, αφού είναι ένα αθλητικό θέρετρο στη δυτική Σουηδία που φιλοξενεί αγώνες αλπικού σκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, έχει προσπαθήσει να διοργανώσει και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη πόλη είναι να από τα κύρια σημεία επίσκεψης για τη σουηδική βασιλική οικογένεια. Ο Ζλάταν, λοιπόν, αγόρασε πρόσφατα ένα μεγάλο δάσος στην περιοχή 10.000 εκταρίων, ενώ διαθέτει και μια βίλα στο βουνό Κόπερχιλ. Το εν λόγω κτήμα που αγόρασε έναντι 3 εκατ. ευρώ, βρίσκεται κοντά στα νορβηγικά σύνορα, εξασφαλίζοντας άδεια για κυνήγι και ψάρεμα στο τεράστιο ιδιωτικό πάρκο του.

Επίσης, έχει ένα σπίτι κοντά στη λίμνη Καλαπάνσιον στην ίδια περιοχή, το νησί Ντάβενσο κοντά στη Στοκχόλμη και μια εκκλησία. Πλέον, έχει και δάσος στην κατοχή του για να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και... πολυτέλειας!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ