ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν με θέλουν στην Εθνική, επειδή δεν έχω όνομα και συμπεριφορά Σουηδού"

Sweden's Zlatan Ibrahimovic stands dejected  during the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Sweden's Zlatan Ibrahimovic stands dejected during the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιτέθηκε κατά του Τύπου της Σουηδίας για τη μη παρουσία του στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Έχουν καταλάβει οι πάντες πόσο ήθελε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Το έχει τονίσει άλλωστε ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί. Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Ο "Ίμπρα" επιτέθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου της Σουηδίας τονίζοντας ότι δεν τον θέλουν στη Εθνική ομάδα.

Ποιο λόγο επικαλείται ο Ιμπραχίμοβιτς για αυτή τη συμπεριφορά; Ουσιαστικά καταγγέλλει ότι οι δημοσιογράφοι της Σουηδίας δεν το θέλουν επειδή δεν έχει καθαρό σουηδικό όνομα. "Έχω παίξει στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να κερδίζω κάθε παιχνίδι.

Τα Μέσα της χώρας μου δεν με συμπαθούν, πιστεύουν ότι χωρίς εμένα η εθνική θα τα πάει καλύτερα. Επειδή δεν έχω κλασικό όνομα και συμπεριφορά ενός Σουηδού δεν με θέλουν. Οι κορυφαίοι παίχτες θα βρίσκονται εκεί, αλλά ο Ζλάταν δεν είναι εκεί. Θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν είναι...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο σταρ των Γκάλαξι.

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ