ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν έχω τίποτα λιγότερο από τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League © 2021 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Στην κορυφή του πάνθεον του παγκόσμιου ποδοφαίρου τοποθετεί τον εαυτό του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος τόνισε πως δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Δεν είναι λίγες κατά καιρούς οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο σούπερ σταρ της Μίλαν μίλησε στο περιοδικό France Football και χάρισε ατάκες που για ακόμα μία φορά θα συζητηθούν.

Μπορεί ο 40χρονος Σουηδός να μην έχει κατακτήσει το Champions League, αλλά ούτε και τη Χρυσή Μπάλα, όμως ξεκαθάρισε ότι αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη παγκοσμίως, τοποθετώντας τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με το κορυφαίο δίπολο της τελευταίας δεκαετίας Μέσι-Ρονάλντο.

Μεταξύ άλλων ο Ιμπραχίμοβιτς, αναφέρθηκε στον άνθρωπο και όχι τον ποδοσφαιριστή Ζλάταν, υποστηρίζοντας πως κι εκείνος έχει συναισθήματα και ευαισθησίες και δεν είναι άτρωτος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει η στιγμή να γραφτεί ο επίλογος της καριέρας του.

"Δεν έχω κερδίσει ποτέ το Champions League, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο όμορφο είναι να μπορείς να το κερδίσεις. Θέλω να το κερδίσω, αλλά παραμένω χαρούμενος και δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλύτερος παίκτης αν το είχα κερδίσει. Δεν έχω τίποτα λιγότερο από τον Ρονάλντο ή τον Μέσι, αλλά δεν ξέρω με βάση το τι αποφασίζεται ποιος θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα και σε κάθε περίπτωση δεν έχω εμμονή με αυτό. Όταν δουλεύει συλλογικά η ομάδα, το άτομο επωφελείται. Και κατά βάθος, νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν μου λείπει η Χρυσή Μπάλα, αν κάτι ισχύει είναι ότι εγώ λείπω από τη Χρυσή Μπάλα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να βάλει τέλος στην καριέρα του.

"Το να αποσυρθεί ένας παίκτης μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη απόφαση, καθώς αυτό κάνει όλη του τη ζωή. Αλλά δεν το σκέφτομαι ακόμα και δεν έχει έρθει η ώρα".

Μάλιστα, ο 40χρονος σταρ των Μιλανέζων αναφέρθηκε στον άνθρωπο Ζλάταν, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αλαζόνας, όπως πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί.

"Δεν είμαι αλαζονικός, αλλά ούτε προσποιούμαι. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Και ούτως ή άλλως είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν έχω όρεξη να μοιραστώ τη ζωή μου με όλους. Δεν είμαι κλόουν στο Instagram, αλλά θέλω να μοιραστώ μόνο την επαγγελματική μου καθημερινότητα, όχι την ιδιωτική μου ζωή. Δεν είμαι υπερήρωας, ο Hulk ή ο Superman. Αντίθετα, είμαι ως έναν βαθμό ευαίσθητος, έχω συναισθήματα και αδυναμίες. Μοιάζω με γκάνγκστερ, αλλά έχω μεγάλη καρδιά".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ