EURO

Ο Ιμπραχίμοβιτς χάνει το Euro 2020

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Σουηδίας σε αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία για το Euro 2016
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Σουηδίας σε αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία για το Euro 2016 @ 2016 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Το πρόβλημα στο γόνατο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον θέτει εκτός Euro 2020, όπως επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον.

Εκτός Euro 2020 θα μείνει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ύστερα από τη νέα ιατρική εξέταση με την οποία διαπιστώθηκε η κατάσταση του γονάτου του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον 39χρονο αστέρα της εθνικής ομάδας για τη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Ο Ιμπραχίμοβιτς βρέθηκε στο Μιλανέλο το πρωί του Σαββάτου, για να εξεταστεί από τον δρ. Βόλκερ Μουσάλ, ο οποίος μαζί με τον Φρέντι Φου τον χειρούργησαν πριν από 4 χρόνια στις ΗΠΑ, όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Οι δύο γιατροί διαπίστωσαν ότι αυτήν τη φορά δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός, όμως θα χρειαστεί συντηρητική θεραπεία για το νέο τραυματισμό του και ένα χρονικό διάστημα περίπου 6 εβδομάδων.

Όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο επιθετικός της Μίλαν ενημέρωσε ο ίδιος το σουηδικό "στρατόπεδο". "Μίλησα σήμερα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δυστυχώς μου ανακοίνωσε ότι ο τραυματισμός του θα τον αποτρέψει από το να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Φυσικά αισθάνομαι λυπημένος, ειδικά για τον Ζλάταν αλλά και για εμάς. Ελπίζω ότι θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα", ανέφερε ο Άντερσον σε ανακοίνωσή του.

Η 26μελής αποστολή της Σουηδίας για το Euro 2020 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Μαΐου.

Photo Credits: © 2016 Christophe Ena/Associated Press

TAGS EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ