ΜΙΛΑΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Αν θέλει ο Μαλντίνι, θα μείνω"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Εuropa League Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στη Μίλαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Che tempo che fa", ρίχνοντας το μπαλάκι στους διοικούντες, και συγκεκριμένα στον Πάολο Μαλντίνι.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ο ηγέτης της Μίλαν τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει συνολικά 16 γκολ σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο η προχωρημένη ηλικία του και η "συνέπεια" στους τραυματισμούς, βάζουν τους ιθύνοντες των "ροσονέρι" σε δεύτερες σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ίμπρα συγκεκριμένα ανέφερε σχετικά με το μέλλον του τα εξής: " Αν θα μείνω άλλον ένα χρόνο στη Μίλαν; Θα δούμε. Εξαρτάται από τον Πάολο (Μαλντίνι). Αν θέλει να με καλέσει, εδώ θα είμαι".

Για το ρόλο του στην ομάδα: " Στη Μίλαν έχω πολλές ευθύνες και αισθάνομαι ηγέτης. Αυτή η ομάδα είναι η μόνη στην οποία είμαι χαρούμενος. Θέλω να δώσω και να διδάξω πολλά, γιατί όταν με κοιτάζουν (οι συμπαίκτες) περιμένουν κάτι από μένα. Και είμαι έτοιμος γι' αυτό".

Εκτός του Ίμπρα στη Μίλαν "τρέχουν" και οι ανανεώσεις των Χακάν Τσαλχάνογλου και Τζίτζιο Ντοναρούμα. Τα συμβόλαια αμφότερων εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι, και για την ώρα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την επέκταση της συνεργασίας τους.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ