ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Γκολ της χρονιάς του Φετφατζίδη"

Ιμπαγάσα: "Γκολ της χρονιάς του Φετφατζίδη"
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποθέωσε τον Γιάννη Φετφατζίδη και χαρακτήρισε το γκολ του κορυφαίο της χρονιάς. Δείτε τι δήλωσαν Μασάντο και Κάρολ, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χαρακτήρισε "γκολ της χρονιάς" το τέρμα του Γιάννη Φετφατζίδη στην νίκη του Ολυμπιακού με 6-2 επί του Πανθρακικού στον πρώτο ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Ο Φετφατζίδης πέτυχε γκολ αλά Μέσι! Μπορούμε να πούμε πως είναι το κορυφαίο της χρονιάς", τόνισε ο Αργεντινός και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς: "Το παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο. Βάλαμε δύο γκολ γρήγορα, αλλά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε".

"Μετά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σημειώσουμε σε 10 λεπτά 4 γκολ. Γι' αυτό χαρακτηρίζω περίεργο το παιχνίδι. Ίσως να ήταν και θέμα συγκέντρωσης".

"Το σημαντικό πάντως είναι πως κερδίσαμε τελικά με ένα ευρύ σκορ εν όψει της ρεβάνς, γιατί τα παιχνίδια του κυπέλλου κρύβουν πολλές παγίδες".

Από την πλευρά του ο Πάουλο Μασάντο, δήλωσε: "Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν τη νίκη και ένα καθαρό σκορ πρόκρισης για να πάμε στον τελικό. Πράγματι, ενώ ξεκινήσαμε καλά και πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ισοφαριστήκαμε.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά βάλαμε τέσσερα γκολ και φτάσαμε σε ένα σκορ που ουσιαστικά μας δίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου".

Κάρολ: "Θέμα χρόνου οι υπογραφές"

Ο Ρόι Κάρολ τόνισε πως ο Ολυμπιακός μετά το 2-0 πίστεψε πως το ματς τελειώσε, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα.

"Πιστέψαμε πως θα ήταν εύκολο μετά το 2-0 αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Όσο για μένα και το συμβόλαιό μου ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εγώ θέλω να μείνω και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Δεν μπορώ να σας πω ότι θα υπογράψω αύριο αλλά είναι θέμα χρόνου και πιστεύω πως όλα θα πάνε όπως επιθυμώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάρολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ