REX TIPS

Ημέρα για βόλτες και Ελβετία

Ημέρα για βόλτες και Ελβετία
ANDREAS SOLARO/POOL PHOTO VIA AP

Ο Rex αποκαλύπτει τις σκέψεις του για τα ματς της Κυριακής (20/6) στο Euro.

Γεια είμαι ο Rex. Σήμερα είναι ημέρα για βόλτες. Κενό πρόγραμμα μέχρι τις 19.00 κι έτσι μπορούμε να πάμε στο πάρκο με τον Αλέξανδρο. Έχω δώσει και ραντεβού με την αγαπημένη μου Ρενέ, που έχω να την δω μία ολόκληρη εβδομάδα. Φυσικά και η βόλτα θα τελειώσει στις 18.30 για να επιστρέψουμε για τα δύο ματσάκια. Ιταλία-Ουαλία και Ελβετία-Τουρκία.

Το κίνητρο στους Ελβετούς

Έμαθα πολλά όλο αυτό το διάστημα, διαβάζοντας και βλέποντας αμέτρητες ώρες ποδόσφαιρο, προκειμένου να είμαι έτοιμος να δώσω τα φώτα μου, στο Euro. Αυτό που έμαθα όλο αυτόν τον καιρό είναι να σέβομαι και το κίνητρο. Οι Ιταλοί είναι καλύτεροι, όμως την πρώτη θέση την εξασφαλίζουν και με ισοπαλία. Οπότε καλύτερα να το αφήσουμε, μιας και ο χαμός θα γίνει στο παιχνίδι της Ελβετίας με την Τουρκία. Και εδώ όμως υπάρχει ένα μονόπλευρο κίνητρο.

Με μερικούς υπολογισμούς προκύπτει πως ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση έχουν μόνο οι Ελβετοί. Οι Τούρκοι δεν έχουν βαθμό και έχουν και συντελεστή τερμάτων 0-5. Ακόμα και να υποθέσουμε, λοιπόν, πως κερδίζουν με διαφορά δύο τερμάτων, θα έχουν αρνητικό συντελεστή τριών τερμάτων. Δεν βγαίνουν οι πράξεις, για να πάρει η Τουρκία ως μία από τις καλύτερες τρίτες την πρόκριση.

Οι 4 βαθμοί, δίνουν πρόκριση

Αντίθετα, ο βαθμός που έχουν πάρει οι Ελβετοί από την Ουαλία, είναι σημαντικός. Κερδίζουν σήμερα τους Τούρκους και με 4 βαθμούς έχουν ρεαλιστικές ελπίδες. Επαναλαμβάνω κάτι που έγραψα και χθες. Ποτέ δεν έχει συμβεί σε διοργανώσεις που διεξάγονται με το συγκεκριμένο Format, να αποκλειστεί 3ος με 4 βαθμούς στον όμιλο. Το πραγματικό κίνητρο, λοιπόν, σήμερα το έχουν οι Ελβετοί, που δεδομένα διαθέτουν και καλύτερη ομάδα.

Στο 1,62 δίνεται η νίκη της Ελβετίας στη Stoiximan. Αυτά τα ολίγα, για σήμερα, αύριο θα γίνει χαμός. Έρχεται πακέτο με 4 παιχνίδια την ημέρα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ