ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ηλικιωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ παρέμεινε μόνος στις εξέδρες μετά το 5-0 από την Λίβερπουλ

Ηλικιωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ παρέμεινε μόνος στις εξέδρες μετά το 5-0 από την Λίβερπουλ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η συντριβή με 5-0 από την Λίβερπουλ απογοήτευσε αρκετούς οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άρχισαν να αποχωρούν από το 45', ένας όμως φίλος των διαβόλων έδειξε την πίστη στην ομάδα του του μένοντας μόνος στις εξέδρες στο φινάλε.

Η Λίβερπουλ θριάμβευσε με το εξωπραγματικό 5-0 στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην αιώνια αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το γεγονός αυτό δημιούργησε ένα απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων στις εξέδρες του γηπέδου των κόκκινων διαβόλων.

Οι εκδρομείς φίλοι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ έστησαν ένα τρελό πάρτι τραγουδώντας συνθήματα από την αρχή μέχρι το φινάλε, ωστόσο την παράσταση έκλεψε και ένας φίλος της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο φίλο της Γιουνάιτεντ, με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει τη μοναξιά τους στις εξέδρες στο φινάλε, όταν την ώρα που όλοι σχεδόν οι ομοϊδεάτες του είχαν αποχωρήσει, εκείνος παρέμενε μόνος στις εξέδρες.

Λες και δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί (η Γιουνάιτεντ γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας της ιστορίας της από την Λίβερπουλ), λες και δεν ήθελε να αφήσει μόνη την αγαπημένη του ομάδα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ