ΤΟΥΡΚΙΑ

Ικάρντι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το χωρισμό με την Γουάντα Νάρα, σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα
Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι με τον Αργεντινό επιθετικό να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να σταματήσει πρόωρα την καριέρα του σύμφωνα με τους Αργεντινούς.

Ο χωρισμός από την Γουάντα Νάρα έχει στοιχίσει τρομερά στον Μάουρο Ικάρντι. Τα όσα συμβαίνουν με το ζευγάρι αποτελούν θέμα στα Μέσα της Αργεντινής τα οποία καλύπτουν όλες τις πλευρές της υπόθεσης.

Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι και σύμφωνα με αυτά ο επιθετικός της Γαλατάσαραϊ είναι στα χειρότερά του.

Ο Αργεντινός πήγε στην πατρίδα του σε μία τελευταία προσπάθεια να τα βρει ξανά με την Γουάντα Νάρα. Ο Ικάρντι πήγε στο σπίτι της δίχως να την ενημερώσει ωστόσο η ασφάλεια του απαγόρευσε την είσοδο έπειτα από εντολή της.

Μάλιστα, η Γουάντα Νάρα φέρεται να έχει υπογράψει ήδη τα χαρτιά του διαζυγίου των δύο πλευρών κάτι που έριξε ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τον Μάουρο Ικάρντι.

Ραδιοφωνικός σταθμός της Αργεντινής ("RedBoing") το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού κατά τη διάρκεια εκπομπής του ειπώθηκε πως ο Ικάρντι σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν, αφού κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά που στη συνέχεια διαψεύστηκαν από το ζευγάρι οι ανθρώπους του κύκλου τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ