ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ιγκουαΐν: "Στη Ρεάλ σκόραρα 26 γκολ και μου έφεραν τον Μπενζεμά και τον Κακά, πόσα γκολ έπρεπε να βάλω;"

Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει αφού σκόραρε για την Ίντερ Μαϊάμι
Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει αφού σκόραρε για την Ίντερ Μαϊάμι © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη συνέντευξή του στο ESPN αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνιζόταν στη Ρεάλ, ενώ μιλώντας για την εθνική Αργεντινής τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Η Ρεάλ αποτέλεσε τον πρώτο μεγάλο σταθμό στην καριέρα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όταν και τον απέκτησε το 2007 από τη Ρίβερ αντί 12 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός έμεινε στη Μαδρίτη για έξι χρόνια, όπου και κατέγραψε με τη φανέλα των "μερένγκες" 121 γκολ και 56 ασίστ σε 264 παιχνίδια.

Ο 33χρονος φορ μιλώντας στο ESPN αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη, τονίζοντας πως δεν κατάλαβε γιατί ο σύλλογος απέκτησε τους Μπενζεμά και Κακά, από τη στιγμή που είχε εκείνον ήδη στο ρόστερ του. Στη συνέχεια βέβαια, εκθείασε τον Γάλλο επιθετικό, τονίζοντας πως τον βοήθησε να εξελιχθεί.

"Τη χρονιά που ήρθε ο Κριστιάνο σκόραρε 27 γκολ, κι εγώ 26. Και το καλοκαίρι έφεραν τον Μπενζεμά και τον Κακά. Είπα: "Δεν γίνεται. Πόσα γκολ πρέπει να πετύχω; Είμαι σκόρερ και μου φέρνεις τον Μπενζεμά και τον Κακά;"

Ο Καρίμ ήρθε και με έκανε να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και εγώ τον δικό του. Με τον Μπενζεμά υπήρχε ένας πολύ υγιής ανταγωνισμός. Με βοήθησε να παίξω καλύτερα. Μπορούσες να δεις ότι ήταν ένας καταπληκτικός επιθετικός. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να παίξουμε πολύ μαζί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιγκουαΐν.

Παράλληλα, ο 33χρονος αναφέρθηκε στην εθνική Αργεντινής, υποστηρίζοντας ότι αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για εκείνον και είναι χαρούμενος για τον τίτλο στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα: "Όταν κέρδισαν το Κόπα Αμέρικα, μίλησα με τον Μέσι, τον Ντι Μαρία, τον Οταμέντι. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας και τον απόλαυσα στο έπακρο Αυτή τη στιγμή δεν θα επέστρεφα στην εθνική ομάδα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ