ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιγκουαΐν: "Σοκαρίστηκα που η Άρσεναλ δεν με πήρε και μετά έδωσε 80 εκατ. ευρώ για τον Οζίλ"

Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο
Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν αποκάλυψε πως αφού έφυγε από τη Ρεάλ το 2013 βρέθηκε πολύ κοντά στην Άρσεναλ, όμως οι "κανονιέρηδες" απέκτησαν τον Μεσούτ Οζίλ, κάτι που τον εξέπληξε.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη συνέντευξή του στο Tyc Sports αποκάλυψε πως ήταν μία ανάσα πριν υπογράψει με την Άρσεναλ το 2013, υποστηρίζοντας ότι το deal χάλασε τελευταία στιγμή, εξαιτίας του οικονομικού σκέλους.

Ο έμπειρος επιθετικός, που από τον Σεπτέμβριο του 2020 αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι, δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος από την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού λίγο αργότερα αγόρασαν τον Μεσούτ Οζίλ αντί 80 εκατ. ευρώ.

"Πριν πάω στη Νάπολι, είχα την ευκαιρία να υπογράψω στην Άρσεναλ. Είχαμε ήδη μιλήσει αλλά δεν με αγόρασαν και πήραν τον Οζίλ για 80 εκατομμύρια ή κάτι τέτοιο.

Μου είπαν: "Δεν έχουμε πολλά χρήματα να ξοδέψουμε. Είσαι ακριβός". Κι έτσι πήγα στη Νάπολι. Δύο μέρες αργότερα βλέπω τον Οζίλ να υπογράφει για 80 εκατομμύρια ευρώ, έμεινα έκπληκτος", είπε στο TyC Sports και γέλασε.

Στη συνέχεια ο 34χρονος Αργεντινός αναφέρθηκε στη Ρεάλ, λέγοντας: "Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην ιστορία. Έχουν 14 Champions League. Νομίζω ότι είναι η κορυφή για έναν παίκτη. Πήγα στα 19 μου και έπαιξα εκεί μέχρι τα 26 μου.. Μπόρεσα να αγγίξω τον ουρανό με τα χέρια μου και καλά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από τη Ρεάλ.

Την πρώτη μου χρονιά σκόραρα 27 γκολ και ο Ρονάλντο 26. Πηγαίνω διακοπές και βλέπω ότι έχουν αποκτήσει Μπενζεμά και Κακά. Παίρνω τηλέφωνο και τους λέω: "Βάζω 27 γκολ και μου φέρνεις Μπενζεμά και Κακά. Άκουσέ με, πρέπει να επιστρέψω. Τι πρέπει να κάνω;".

Αλλά αυτό είναι το θέμα της Ρεάλ. Φέρνουν παίκτες συνεχώς και πρέπει να ανταγωνίζεσαι. Αυτό είναι που την κάνει την καλύτερη ομάδα στην ιστορία. Πρέπει πάντα να ανταγωνίζεσαι τους καλύτερους.

Γνωρίζω τον Καρίμ από τα 19 μου. Δεν τα πηγαίναμε απλώς καλά, ανταγωνιζόμασταν για την ίδια θέση, αλλά είχαμε πάντα καλές σχέσεις. Δεν με εκπλήσσει που σήμερα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ