ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιγκουαΐν: "Ο πατέρας μου το παρεξήγησε, ποτέ δεν είπα ότι θα αποσυρθώ"

Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο
Ο Ιγκουαΐν πανηγυρίζει μετά από γκολ της Μαϊάμι κόντρα στη Σικάγο © 2021 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν διέψευσε τις δηλώσεις του πατέρα του ότι στο τέλος της χρονιά θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, και θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια τόνισε πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη του πατέρα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ότι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί όταν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ίντερ Μαϊάμι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ο πρώην επιθετικός των Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Ο 34χρονος Αργεντινός που έχει ξεχωρίσει στο MLS από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και μετακόμισε στις ΗΠΑ, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υποστήριξε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αντίθετα, ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του μάλλον μπερδεύτηκε και παρεξήγησε τα λεγόμενά του: ομίζω ότι ο πατέρας μου έχει παρεξηγήσει, ποτέ δεν είπα ότι θα το αποσυρθώ. Κατάλαβε λάθος. Σίγουρα, είμαι κοντά στη στιγμή που θα πω αντίο στο ποδόσφαιρο, αλλά προς το παρόν δεν είναι στο μυαλό μου. Ήθελα απλώς να το καταστήσω σαφές.

Είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα και στο να σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω. Όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσω την απόφασή μου", ήταν τα λόγια του Ιγκουαΐν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ