ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Ιδιοκτήτης λιονταριού για VIDEO με Μανωλά: "Με πήραν απ' την ομάδα για να το κατεβάσω"

Ο Κώστας Μανωλάς κατά τη φωτογράφιση του στην Αλ Σαρτζά
Ο Κώστας Μανωλάς κατά τη φωτογράφιση του στην Αλ Σαρτζά PRINT SCREEN

Ο ιδιοκτήτης του λιονταριού που βρυχήθηκε στον Κώστα Μανωλά υποστήριξε ότι η Αλ Σαρτζά τον κάλεσε να κατεβάσει το VIDEO από το λογαριασμό του.

Η... περιπέτεια του Κώστα Μανωλά με το λιοντάρι της φωτογράφισής του έχει και συνέχειες, αφού ο ιδιοκτήτης του άγριου ζώου ήρθε σε αντιπαράθεση με την ομάδα του Έλληνα στόπερ.

Ο Χαμίντ αλ Μπακίς, ιδιοκτήτης τόσο του συγκεκριμένου λιονταριού όσο και ακόμα πολλών άγριων ζώων, έχοντας φτιάξει και πάρκο όπου αυτά διαμένουν και προστατεύονται, με VIDEO του στο Instagram υποστήριξε ότι η Αλ Σαρτζά τον κάλεσε να κατεβάσει το απόσπασμα με τον Μανωλά.

"Έλαβα μια κλήση από ένα μέλος της Σαρτζά, για να διαγράψω το VIDEO. Άμα θέλετε σας δίνω τα μάτια μου, αλλά το VIDEO δεν θα κατέβει", υποστήριξε.

Το επίμαχο video πάντως παραμένει στο λογαριασμό του εκατομμυριούχου σεΐχη και μάλιστα από την Τρίτη άρχισε να κάνει το γύρο του πλανήτη. Στο πλάνο εμφανίζεται ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός να φωτογραφίζεται δίπλα στο θηλυκό λιοντάρι, το οποίο βρυχήθηκε ξαφνικά και τον τρόμαξε. Σύμφωνα με τον Αλ Μπακίς, η ενόχληση του λιονταριού οφειλόταν στην εξάωρη καθυστέρηση του Μανωλά να φτάσει στο σημείο της φωτογράφισης.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ