ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Βίλεμ θα τιμήσει τον Παυλίδη για την προσφορά του

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης θα βρεθεί την Κυριακή (24/4) στο Τίλμπρουχ και στο Koning Willem II, προκειμένου να τιμηθεί από την ολλανδική ομάδα για την προσφορά του την περασμένη σεζόν.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στην Άλκμααρ, έχοντας φτάσει τη φετινή σεζόν τα 19 γκολ και τις επτά ασίστ σε 42 παιχνίδια.

Ο Έλληνας επιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Βίλεμ έχοντας επίσης πραγματοποιήσει εκεί μία άκρως επιτυχημένη πορεία, ενώ βοήθησε την ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Eredivisie.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (19/4) η Βίλεμ θέλει να τον τιμήσει για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα.

Έτσι, ο 23χρονος θα βρεθεί στο Τίλμπρουχ για την αναμέτρηση με τη Φιτέσε, με την ομάδα να ζητά μέσω ανακοίνωσης από τον κόσμο να παραμείνει στις εξέδρες στο ημίχρονο για να τον ευχαριστήσουν.

"Χάρη στην επιμονή του, τα γκολ και το παραδειγματικό ομαδικό πνεύμα του, ο Παυλίδης κέρδισε μία μεταγραφή στην Άλκμααρ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας στράικερ έχει βρει τον δρόμο του στην ΑΖ, με 19 γκολ και επτά ασίστ σε 42 αγώνες. Στο Τίλμπουρχ, πέτυχε 33 γκολ σε 82 αγώνες σε 2.5 χρόνια και ως αποτέλεσμα, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Εν μέρει λόγω του "παγκόσμιου" γκολ του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Φορτούνα Σίταρντ, εξασφαλίστηκε η παραμονή της Βίλεμ στην Eredivisie τη σεζόν 2020-21, στην οποία ο Παυλίδης αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς από τους οπαδούς. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να μείνουν στις θέσεις τους μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βίλεμ – Φιτέσε για να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη για την προσπάθειά του και τα κατορθώματά του με το κλαμπ", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ