CHAMPIONS LEAGUE

Η Βιγιαρεάλ αποθέωσε την Λίβερπουλ μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter

Διεκδίκηση της μπάλας από τους Εστουπινιάν και Σαλάχ στον ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Λίβερπουλ | 3 Μαΐου 2022
Διεκδίκηση της μπάλας από τους Εστουπινιάν και Σαλάχ στον ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Λίβερπουλ | 3 Μαΐου 2022 @2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η Βιγιαρεάλ πικράθηκε από τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Champions League, παρόλα αυτά αναγνώρισε την υπεροχή της Λίβερπουλ και μάλιστα όχι μόνο της έδωσε συγχαρητήρια αλλά τη χαρακτήρισε και φανταστική ομάδα μέσω Twitter.

Το πρώτο μέρος στο Θεράμικα στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League έκανε πολλούς να πιστέψουν πως η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να κάνει ένα ακόμα ποδοσφαιρικό θαύμα, και μετά από τις Γιουβέντους και Μπάγερν να απέκλειε και τρίτο στη σειρά μεγαθήριο για να έπαιρνε εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό του Παρισιού.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε αφού η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και έφτασε δίκαια σε μία μεγάλη ανατροπή (νίκη με 3-2) που της επέτρεψε να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τρίτη φορά την τελευταία πενταετία.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του κίτρινου υποβρυχίου αναγνώρισαν την δύναμη και την ποιότητα των ρεντς και το έδειξαν μέσα από ποστάρισμα που έκαναν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter λίγο μετά το φινάλε του ματς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η Βιγιαρεάλ θα ήθελε να συγχαρεί την Λίβερπουλ που έφτασε στον τελικό του Champions League. Καλή τύχη στο μέλλον ρεντς, είστε μία φανταστική ομάδα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ