UEFA

Η UEFA θα δώσει 30.000 δωρεάν εισιτήρια για τους φετινούς τελικούς Champions, Europa και Conference

Το τρόπαιο του Champions League
Το τρόπαιο του Champions League @ 2020 DAVID RAMOS / AP IMAGES

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η UEFA, καθώς ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει δωρεάν 30 χιλιάδες εισιτήρια στους οπαδούς των φιναλίστ των τελικών των τεσσάρων διοργανώσεών της (Champions League ανδρών και γυναικών, Europa League, Conference League).

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ανακοίνωσε ότι θα δώσει 30 χιλιάδες εισιτήρια δωρεάν στους φίλους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στους τελικούς των διοργανώσεών της.

Συγκεκριμένα θα δώσει από 5 χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια για κάθε φιναλίστ του τελικού του Champions League, 4 χιλιάδες εισιτήρια για τους φιναλίστ του τελικού του Europa League και από τρεις χιλιάδες στους φιναλίστ των τελικών του Conference League αλλά και του τελικού του Champions League των γυναικών.

Τα εισιτήρια αυτά θα τα δώσει στις ομάδες οι οποίες θα τα μοιράσουν στους πιο πιστούς οπαδούς (αυτούς που έχουν παίρνουν εισιτήρια διαρκείας συνεχόμενες χρονιές, αυτούς που ταξιδεύουν στα εκτός έδρας), ενώ θα παγώσει τις τιμές των εισιτηρίων της κατηγορίας 4 και 3, με εισιτήρια αξίας 70€ και 180€ αντίστοιχα.

"Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι η ψυχή του παιχνιδιού και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που έχουν βιώσει τα τελευταία δύο χρόνια και πώς παρόλα αυτά κατάφεραν να υποστηρίξουν τις ομάδες τους και να ζήσουν το πάθος τους ακόμα και όταν ήταν μακριά από τα γήπεδα.

Οι φίλαθλοι παίζουν αναπόσπαστο ρόλο στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι πιστοί ταξιδιώτες οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν ιστορικές στιγμές για τις αγαπημένες τους ομάδες σε προσιτές τιμές", ανέφερε στη δήλωσή του ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA.

TAGS UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ