VIRAL

Η Τσέλσι μπέρδεψε την Γιουβέντους στα social media με την Ουντινέζε

Μονομαχία Τιάγκο Σίλβα - Μόιζε Κεν σε ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Γιουβέντους στο Champions League | 23 Νοεμβρίου 2021
Μονομαχία Τιάγκο Σίλβα - Μόιζε Κεν σε ματς μεταξύ της Τσέλσι και της Γιουβέντους στο Champions League | 23 Νοεμβρίου 2021 @2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η Τσέλσι έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό της παιχνίδι με την Ουντινέζε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, "μπλέκοντας" την Γιουβέντους σε video που ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Το βράδυ της Παρασκευής η Τσέλσι θα ταξιδέψει στην Βορειοανατολική Ιταλία για να αντιμετωπίσει στην "Dacia Arena" την Ουντινέζε σε φιλική αναμέτρηση, το μυαλό της όμως βρίσκεται στην... Γιουβέντους.

Τουλάχιστον αν κρίνει κάποιος από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς της στα social media και συγκεκριμένα αυτόν στο Twitter, με τους μπλε να ετοιμάζονται για τον αγώνα με τους φριουλάνι αλλά να ανεβάζουν video από αγώνα τους με βέκια σινιόρα.

Συγκεκριμένα, από ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Champios League, σε μία φάση πουι ο Χάντσον-Οντόι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σέσνι και απογειώνει το κοινό του "Στάμφορντ Μπριτζ", με τους Λονδρέζους να δημοσιεύουν το video και να παραπέμπτουν σε κείμενο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα τους με τίτλο "Όλες οι πληροφορίες ενόψει του ταξιδιού μας στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε".

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ