ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ άρχισε συζητήσεις με τον Κόντε για να ανανεώσει το συμβόλαιό του

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπράιτον
Ο Αντόνιο Κόντε πανηγυρίζει στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπράιτον © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Σύμφωνα με την Telegraph, η Τότεναμ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, κι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ιταλό τεχνικό.

Η Τότεναμ, ούσα 3η στην κατάταξη της βαθμολογίας στην Premier League με 20 βαθμούς, βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο -3 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Την ίδια στιγμή οι κανονιέρηδες είναι πρώτοι στον όμιλό τους στο Champions League μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ο σύλλογος θέλει επιβραβεύσει τον Αντόνιο Κόντε για την καλή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν γι' αυτό και θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του, προσφέροντάς του καλύτερες αποδοχές.

Η Telegraph αναφέρει ότι ήδη η διοίκηση των Λονδρέζων έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ιταλό τεχνικό για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά περιλαμβάνει δυνατότητα επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Κόντε ανέλαβε την Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021 και κατάφερε να την οδηγήσει στην 4η θέση (από την 7η που είχε τερματίσει τη σεζόν 2020/21 με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στον πάγκο της), εξασφαλίζοντάς της την είσοδο στο Champions League.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ