ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ θέλει να "δέσει" τον Σον με νέο συμβόλαιο

O Σον πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σαουθάμπτον
O Σον πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σαουθάμπτον CATH IVILL/POOL VIA AP

Σύμφωνα με την "Telegraph", η Τότεναμ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών στον Σον προκειμένου να τον κρατήσει στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσιακά έχει αρχίσει τη σεζόν ο Σον, παρά τη μέτρια πορεία της Τότεναμ. Ο Κορεάτης επιθετικός έχει σημειώσει οχτώ γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε επτά αναμετρήσεις σε Premier League και Europa League.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου σταρ των Spurs έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Telegraph", οι διοικούντες την Τότεναμ είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο προκειμένου να τον κρατήσουν στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια.

Το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά υπάρχει η διάθεση, πέρα από τη χρονική επέκταση, να υπάρξει και σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, οι οποίες κυμαίνονται αυτή την στιγμή περίπου στα 7.000.000 ευρώ.

Ο Σον αγωνίζεται στην Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2015, όταν κι αποκτήθηκε αντί 30.000.000 ευρώ από τη Λεβερκούζεν, και σε 236 συμμετοχές έχει 93 γκολ και 51 ασίστ.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ