ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Παναθηναϊκός: Η Θέλτα στο παιχνίδι για Φεντάλ

Ο Ζουχαΐρ Φεντάλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Ζουχαΐρ Φεντάλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε ματς κόντρα στην Μπεσίκτας για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Ζουχαΐρ Φεντάλ είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, όμως εκτός από τους πράσινους στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Θέλτα.

Με τον Φραν Βέλεθ να μετράει αντίστροφα για να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, ο Παναθηναϊκός τρέχει για να μπαλώσει άμεσα την τρύπα που πάει να δημιουργηθεί στην καρδιά της άμυνάς του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περνάει μέσα από μικροσκόπιο τους υποψηφίους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ζουχαΐρ Φεντάλ, με τον 32χρονο διεθνή Μαροκινό στόπερ να έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ και να εξετάζεται, ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων.

Μία από αυτές είναι και Θέλτα, με την ιστοσελίδα "Deportes COPE Galicia" να αποκαλύπτει πως οι Γαλιθιάνοι είναι ζεστοί στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν, κάτι που αν συμβεί μάλιστα θα τον φέρει ξανά στην Ισπανία που ήταν το σπίτι του για πέντε χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το 2015 μετακόμισε από την Πάρμα στην Λεβάντε και έναν χρόνο μετά πήγε στην Αλαβές, για να πάρει μεταγραφή το 2017 στην Μπέτις και να μείνει στην Ανδαλουσία για τρία χρόνια, πριν μετακινηθεί στην Σπόρτινγκ.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ