ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Η συγκινητική ανάρτηση του Μαραντόνα Τζούνιορ: "Κατέβα για ένα λεπτό, έχω τόσα να σου πω"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς © 2020 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη είναι η ανάρτηση που πραγματοποίησε ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του ποδοσφαιρικού θρύλου της Αργεντινής.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που η είδηση του θανάτου του θρύλου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, σκορπώντας τη θλίψη σε όλον τον πλανήτη. Σήμερα (25/11), ο γιος του, Μαραντόνα Τζούνιορ, προχώρησε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media στη μνήμη του πατέρα του.

"Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μία αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Νάπολι. Μπαμπά, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, ποιος ξέρει πού. Πέτα ψηλά όπως ξέρεις μόνο εσύ να κάνεις. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα Τζούνιορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ