ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Η συγκινητική αφιέρωση του Μοράτα στον 9χρονο Μιγκέλ που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σουηδία
Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σουηδία © 2021 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Άλβαρο Μοράτα ήταν ο χρυσός σκόρερ στο ματς με τη Σουηδία, στέλνοντας την Ισπανία απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ και θέλησε να αφιερώσει αυτό το σημαντικό γκολ στον 9χρονο Μιγκέλ Άνχελ, που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια.

Η Ισπανία προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ύστερα από τη νίκη επί της Σουηδίας (1-0). Ο Άλβαρο Μοράτα χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 86ο λεπτό του αγώνα έστειλε τη "ρόχα" στο Κατάρ και τους Σκανδιναβούς στα playoffs του Μαρτίου.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους που πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ, δεν ξέχασε τον μικρό Μιγκέλ Άχνελ εν μέσω των ξέφρενων πανηγυρισμών ολόκληρης της ομάδας. Έτσι, ο 27χρονος ειδοποίησε τον πάγκο να του δώσει το αστέρι, το οποίο του το είχε χαρίσει ο 9χρονος από τη Μάλαγα, που πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια.

Ο Μοράτα ύψωσε το αστέρι και αφιέρωσε το γκολ στον μικρό Άνγκελ, ο οποίος είχε δώσει επίσης ένα αστέρι - φυλακτό στον Ουνάι Σιμόν, ενώ ο Σαράμπια όταν τον συνάντησε τού χάρισε τη φανέλα, με την οποία σκόραρε κόντρα στην Ελλάδα (0-1) την Πέμπτη (11/11). "Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή και συγκινήθηκε (ο Μιγκέλ). Αυτό του κάνει πολύ καλό και είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους, η εθνική ομάδα ήταν εξαιρετική απέναντί μας", τόνισε η μητέρα του 9χρονου.

Από τη μεριά του ο Μοράτα δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία με το αστέρα, γράφοντας:"Τα πραγματικά σημαντικά πράγματα. Ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχω βάλει στη ζωή μου. Είναι για σένα Μιγκέλ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ