ΒΕΛΓΙΟ

Η Σταντάρ Λιέγης αγόρασε τον Καρσελά

SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz)
SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz) AP PHOTO/RICH SCHULTZ

Παίκτης της Σταντάρ Λιέγης είναι και τυπικά ο Μεχντί Καρσελά, ο οποίος αγοράστηκε από τη βελγική ομάδα, η οποία έκανε χρήση της οψιόν αγοράς της από τη Γρανάδα.

Στον Ολυμπιακό δεν έπιασε, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, γι' αυτό και έξι μήνες μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σταντά Λιέγης. Ο Μαροκινός εξτρέμ, Μεχντί Καρσελά, φαίνεται πως στο Βέλγιο έπιασε και γι' αυτό η Σταντάρ αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν της και να τον αγοράσει από τη Γρανάδα, η οποία έχει τα δικαιώματά του.

Ο Καρσελά έχει βρει τον εαυτό του, έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Σταντάρ και εκείνη αποφάσισε να δώσει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της. Οι εμφανίσεις του στο Βέλγιο στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ καλές και βοήθησε στην αγωνιστική ανάκαμψη που παρουσίασε η ομάδα του.

"Η ομάδα μας συγχαίρει τον Μεχντί για το νέο του συμβόλαιο και του εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια με τα χρώματα της ομάδας μας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

AP Photo/Rich Schultz

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ