ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Σπάρτα Ρότερνταμ θα ταξιδέψει στο Άρνεμ για έξι λεπτά αγώνα κόντρα στη Φίτεσε

Οι παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άγιαξ
Οι παίκτες της Σπάρτα Ρότερνταμ πανηγυρίζουν κόντρα στον Άγιαξ PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Σπάρτα Ρότερνταμ κλήθηκε να ταξιδέψει μέχρι το Άρνεμ για έξι λεπτά αγώνα, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τη Φιτέσε, το οποίο διακόπηκε στις 4 Μαρτίου στο 90+2', έπειτα από εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Σπάρτα Ρότερνταμ, στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Μασούρας, θα ταξιδέψει τη Μ. Τρίτη (19/4) στο Άρνεμ για μόλις έξι λεπτά αγώνα. Η απόσταση μεταξύ των δύο ολλανδικών πόλεων είναι 123 χλμ, που αντιστοιχούν περίπου σε ταξίδι μίας ώρας και 12 λεπτών.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 4 Μαρτίου δεν ολοκληρώθηκε, με τον διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του.

Ο λόγος ήταν πως στο 90+2' ο γκολκίπερ της Σπάρτα, Οκόγιε, δέχτηκε ένα μπουκάλι στον ώμο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε μπροστά του για να του ζητήσει να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μετά από εντολή του διαιτητή πήγαν στα αποδυτήρια και δεν βγήκαν ξανά. Η ολλανδική ομοσπονδία, ωστόσο αποφάσισε να συνεχιστεί από το λεπτό που διακόπηκε.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ