ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Σπάρτα Ρότερνταμ πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην Eredivisie και ο Παυλίδης "απάντησε" με πέναλτι

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Σπάρτα Ρότερνταμ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Άλκμααρ στα οκτώ δευτερόλεπτα, ισοφαρίζοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με τον Παυλίδη να φέρνει το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους.

Η Σπάρτα Ρότερνταμ άνοιξε το σκορ μετά τη συμπλήρωση οκτώ δευτερολέπτων στην αναμέτρηση με την Άλκμααρ, μια επίδοση που ισοφάρισε το ρεκόρ του πιο γρήγορου γκολ στην ιστορία της Eredivisie. Στα οκτώ δευτερόλεπτα είχε σκοράρει ο Κος Βασλάντερ το 1982, σε μια αναμέτρηση της Μπρέντα με την Τσβόλε.

Ωστόσο η Άλκμααρ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Με αυτό το γκολ έφτασε τα δύο τέρματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα και τα πέντε στη σεζόν.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ