MLS

Η Σάρλοτ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβιντέρσκι

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PRINT SCREEN

Η μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι στη Σάρλοτ ολοκληρώθηκε, καθώς ο σύλλογος του MLS ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης της Σάρλοτ είναι και με τη βούλα ο Κάρολ Σιντέρσκι, καθώς ο σύλλογος του MLS ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Σβιντέρσκι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Συνολικά σε 134 συμμετοχές πέτυχε 35 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Ο Δικέφαλος τον είχε αγοράσει από την πολωνική Γιακελόνια τον Ιανουάριο του 2019. Την τρέχουσα σεζόν σε 29 συμμετοχές είχε σημειώσει τέσσερα γκολ.

Φυσικά τον Πολωνό επιθετικό ευχαρίστησε και ο ΠΑΟΚ για την προσφορά του στην ομάδα, ανεβάζοντας ένα βίντεο με ορισμένα από τα γκολ που πέτυχε με τον Δικέφαλο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής υπήρχε η περιγραφή: "Ευχαριστούμε Σβαρόφσκι (σ.σ. παρατσούκλι του Σβιτνέρσκι στον ΠΑΟΚ). Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και καλή τύχη στο MLS και τη Σάρλοτ".

TAGS MLS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ