ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ θέλει Χάλαντ το 2024 για διάδοχο του Μπενζεμά

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι PRINT SCREEN

Το πλάνο της Ρεάλ είναι να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Έρλινγκ Χάλαντ το 2024, τον οποίο προορίζουν για διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με δημοσίευμα της AS.

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την κορυφαία μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου, τον Έρλινγκ Χάλαντ, και ήδη στην Ισπανία έχουν ξεκινήσει τα σενάρια.

Σύμφωνα με την AS, ο Νορβηγός σταρ βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ, η οποία δεν έχει σκοπό να βιαστεί, αλλά θα κινηθεί μεθοδικά.

Το πρωτοσέλιδο της AS (18/06/22)
Το πρωτοσέλιδο της AS (18/06/22) AS

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πλάνο των "μερένγκες" είναι να να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης, που υπάρχει στο συμβόλαιο του 21χρονου και θα τεθεί σε ισχύ από το 2024. Το ποσό της ρήτρας υπολογίζεται περίπου στα 150 εκατ. ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης στην πραγματικότητα επιθυμούν ο Χάλαντ να είναι ο διάδοχος του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αξίζει να αναφερθεί πως η υπόθεση Χάλαντ και η υπόθεση Εμπαπέ, όπως ξεκαθάρισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην εκπομπή Chiringuito, "δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους". Ο σύλλογος δεν θεώρησε ποτέ ότι οι δύο περιπτώσεις είναι αλληλένδετες, καθώς στόχος ήταν να αποκτηθεί φέτος ο Γάλλος σταρ και ο Νορβηγός τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Η Ρεάλ είχε ζητήσει από τον Χάλαντ και το περιβάλλον του να περιμένει άλλη μια σεζόν, αλλά η επιθυμία του να αποχωρήσει φέτος από την Ντόρτμουντ τον οδήγησε στο Έτιχαντ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ