ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ περιμένει την απάντηση του Ράμος μέχρι τέλος Μαρτίου

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στην Γρανάδα για την La Liga
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στην Γρανάδα για την La Liga Ⓒ 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την απάντηση του Σέρχιο Ράμος για το αν θα ανανεώσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει, τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων και αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Ράμος για την ανανέωσή του συμβολαίου του. Μάλιστα, μία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών πριν μερικές ημέρες έδειξε την καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει.

Οι δύο πλευρές αναζητούν λύση, με τις αρχικές απαιτήσεις του Ράμος για υψηλότερο συμβόλαιο να απορρίπτονται εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης. Οι μερένγκες έχουν διατηρήσει την αρχική τους πρόταση στο τραπέζι, ενώ ο Ράμος δεν έχει αποδεχθεί προσφορά από άλλη ομάδα, όπως η Γιουνάιτεντ ή η Παρί.

Ρεπορτάζ της Marca αναφέρει πάντως πως η Ρεάλ έχει δώσει διορία στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου για το αν αποδέχεται οριστικά την πρόταση που του έχει γίνει. Ο Πέρεθ δεν προτίθεται να αλλάξει την πρότασή του προς τον αρχηγό της ομάδας.

Αυτή αφορά επέκταση της συνεργασίας τους για έναν χρόνο, ενώ ο παίκτης επιθυμεί δύο χρόνια συμβόλαιο. Βέβαια, οι Μαδριλένοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για το δεύτερο έτος, καθώς θα γίνει νέα συζήτηση το καλοκαίρι του 2022. Πάντως, ο 34χρονος μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

ⓒ 2020 Bernat Armangue/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ