ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ έχασε 43 γκολ και 14 ασίστ μέσα σ' ένα Σαββατοκύριακο

Ο Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αθλέτικ
Ο Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Αθλέτικ 2023 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Το Σαββατοκύριακο η Ρεάλ είπε και επίσημα αντίο στους Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο, δύο ποδοσφαιριστές που είχαν συχνή και άμεση επαφή με τα δίχτυα.

Το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ για τη φετινή σεζόν απέναντι στην Αθλέτικ ήταν και το αποχαιρετιστήριο για τέσσερις ποδοσφαιριστές των μερένγκες. Συγκεκριμένα, μέσα στο Σαββατοκύριακο η βασίλισσα ανακοίνωσε πως και τυπικά μένουν ελεύθεροι οι Μπενζεμά και Ασένσιο.

Παράλληλα στη Ρεάλ δεν συνεχίζει ο Αζάρ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα για λύση του συμβολαίου του, όπως και ο Μαριάνο Ντίας. Οι τέσσερις τους αποθεώθηκαν από τους συμπαίκτες του.

Με την αποχώρηση αυτών των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, η Ρεάλ έμεινε με δύο παίκτες στην επίθεση, τους Βινίσιους και Ροντρίγκο. Οι μερένγκες θα ενισχυθούν επιθετικά και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα, όπως είναι αυτά του Χάβερτς και του Κέιν.

Η Ρεάλ θέλει να αναπληρώσει τα γκολ που έχασε. Αθροιστικά φέτος, ο Μπενζεμά και ο Ασένσιο πέτυχαν 43 γκολ και μοίρασαν 14 ασίστ, ενώ ένα τέρμα πανηγύρισε και ο Αζάρ.

Ο Μπενζεμά, ο οποίος είναι ένα βήμα από την Αλ Ιτιχάντ πέτυχε 31 γκολ και έδωσε έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μην ξεχνάμε επίσης πως ο Γάλλος είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των μερένγκες.

Πολύτιμες βοήθειες προσέφερε και ο Ασένσιο, ο οποίος έχει δώσει χέρια με την Παρί. Είχε μείνει πίσω στο rotation, με τους Ροντρίγκο και Βαλβέρδε να είναι μπροστά του, όμως συνεισέφερε με 12 γκολ και 8 ασίστ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ