ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Η προφητική δήλωση του Κρόιφ το 2012: "Ο Μέσι είναι ασύγκριτος, πιθανόν θα κερδίσει επτά Χρυσές Μπάλες "

Ο Γιόχαν Κρόιφ ως προπονητής της Εθνικής Καταλονίας
Ο Γιόχαν Κρόιφ ως προπονητής της Εθνικής Καταλονίας © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιόχαν Κρόιφ είχε δηλώσει το 2012 ότι ο Μέσι θα είναι ο παίκτης με τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες και το πιθανότερο είναι ότι θα έχει τις περισσότερες στην ιστορία.

Ο Μέσι κατέκτησε την έβδομη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, ωστόσο ένας άλλος μάγος του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ, ο Γιόχαν Κρόιφ είχε προβλέψει πριν από εννιά χρόνια ότι ο Μέσι θα φτάσει τις επτά κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας.

"Ο Μέσι θα είναι ο ένας με τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες στην ιστορία. Πιθανόν θα κερδίσει πέντε, έξι ή επτά Χρυσές Μπάλες. Είναι ασύγκριτος", είχε δηλώσει ο Ιπτάμενος Ολλανδός, ο οποίος απεβίωσε το 2016 λόγω καρκίνου στον πνεύμονα. Ο Κρόιφ είχε κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα τρεις φορές.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ