ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η προφητεία του Σκόουλς μετά το Γιουνάιτεντ - Αταλάντα: "Ας παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ και θα είναι 0-4 στο ημίχρονο"

Ο Πολ Σκόουλς στο BT Sport σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα
Ο Πολ Σκόουλς στο BT Sport σχολιάζει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Αταλάντα PRINT SCREEN TWITTER: FOOTBALL ON BT SPORT

Ο Πολ Σκόουλς είχε εμφανιστεί προβληματισμένος μετά την οριακή νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Αταλάντα στο Champions League, τονίζοντας πως αν οι Red Devils παρουσιάσουν την ίδια εικόνα κόντρα στη Λίβερπουλ θα δεχτούν τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, γεγονός που τον επιβεβαίωσε.

Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προβλέψει το ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ στην Premier League.

Οι Red Devils την περασμένη Τετάρτη (20/10) πήραν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν απέναντι στην Αταλάντα (3-2) στους ομίλους του Champions League: αφενός βαθμολογική ανάσα που τους οδήγησε στην κορυφή του πέμπτου ομίλου και αφετέρου ψυχολογική, έπειτα από μέτριες αγωνιστικές εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει.

Η χαρά τους όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς το βράδυ της Κυριακής (24/10) η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 5-0 την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο Θέατρο των Ονείρων, σε ένα ματς που αποδείχθηκε εφιάλτης για τους κόκκινους του Μάντσεστερ με μπροστάρη τον Σαλάχ που είχε χατ-τρικ και μία ασίστ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ωστόσο, αρκετοί βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν υπερβολικό τον Σκόουλς, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες του για το παιχνίδι των Red Devils με την ιταλική ομάδα. Ο παλαίμαχος Άγγλος δεν ξεγελάστηκε από τη νίκη της Γιουνάιτεντ, αλλά αντίθετα τόνισε ότι η ομάδα του Σόλσκιερ δεν είχε συνοχή. Αυτό που αξίζει μάλιστα, να σημειωθεί είναι πως ο 46χρονος προέβλεψε ακόμα και το σκορ του ημιχρόνου.

"Το πρώτο ημίχρονο (κόντρα στην Αταλάντα), η Γιουνάιτεντ είχε δύο παίκτες μεσοεπιθετικούς που έπαιζαν μόνοι τους και αν το κάνει αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ, θα μείνει δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σκόουλς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ