ΑΕΚ

Η πολύ ενδιαφέρουσα διπλή πρόταση της ΑΕΚ για τον Πινέδα που ενισχύει τις πιθανότητες απόκτησής του

Ο Ομπερλίν Πινέδα
Ο Ομπερλίν Πινέδα © 2018 EDURADO VERDUGO/AP IMAGES

Η ΑΕΚ όχι απλώς δεν αφήνει την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά επιδιώκει να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στα θέλω της Θέλτα για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Από την πρώτη στιγμή της επιβεβαίωσης για την (επικείμενη) απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, η ΑΕΚ φρόντισε να επικοινωνήσει ότι η αγορά του Σέρβου μέσου από τη Χόφενχαϊμ δεν σχετίζεται με το ενδιαφέρον που εξακολουθεί να έχει για την προσθήκη και του Μεξικανού μέσου, Ορμπελίν Πινέδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 από την Ισπανία, τα τελευταία 24ωρα κινήθηκε ακόμα πιο δυναμικά για να οδηγήσει την υπόθεση σε deal.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας, η ΑΕΚ έχει προτείνει στη Θέλτα να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό για τα επόμενα δύο χρόνια με ετήσιο ενοίκιο 600.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ για να έχει τον παίκτη δικό της σε ορίζοντα διετίας. Και αμέσως μετά το πέρας αυτής, να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών -ίσως και αναγκαστική- οψιόν αγοράς του. Το ύψος αυτής, σύμφωνα με την πρόταση της 'Ενωσης, θα ανέρχεται κάπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Επιπροσθέτως, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο θα κληθούν να συναποφασίσουν οι δύο ομάδες, στην περίπτωση κατά την οποία ο ισπανικός σύλλογος κρίνει ότι πλέον δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθεί η υπόθεση σε deal. Ο παίκτης το θέλει πολύ, ενώ οι μεγάλες βλέψεις της Θέλτα για ακριβή πώληση, πολύ δύσκολα θα ευδοκιμήσουν.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ένωση έχει προτείνει και την περίπτωση συνιδιοκτησίας, καταβάλλοντας στη Θέλτα 1,5 εκατ. ευρώ από το τρέχον καλοκαίρι για το 60% των δικαιωμάτων του διεθνούς Μεξικανού χαφ. Είναι και αυτή μια προσπάθεια να έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται στα θέλω της ισπανικής ομάδας για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ θέλει στην ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ