ΕΥΡΩΠΗ

Η (ποδοσφαιρική) Ευρώπη παίρνει φωτιά

O Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Νιούκαστλ | 11 Σεπτεμβρίου 2021
O Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Νιούκαστλ | 11 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ανοίγει η αυλαία της φάσης ομίλων σε Champions League, Europa League και Europa Conference League, με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να ακονίζουν τα… πόδια τους. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν πρεμιέρα με νίκες.

Η (ποδοσφαιρική) Ευρώπη παίρνει φωτιά το τριήμερο 14/09-16/09 και… όποιος αντέξει! Champions League, Europa League και Europa Conference League κάνουν ποδαρικό στην φάση ομίλων και η Interwetten.grδίνει το έναυσμα – ασίστ με πάνω από δέκα χιλιάδες ειδικά στοιχήματα σε 48 συναρπαστικά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και οι πρώτες υποχρεώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+

Μετά το «σόου» του στο (δεύτερο) ντεμπούτο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κάνει ριπίτ και στο Champions League, όπου άλλωστε είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Στο 1,75 στην Interwetten.gr να σκοράρει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα των Κόκκινων Διαβόλων στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις (14/09, 19:45).

Μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο (15/09, 22:00), όπου κοντράρονται Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Ομάδες με φουλ επιθετική φιλοσοφία, στο 1,70 στην Interwetten.gr να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Ο Ολυμπιακός, μετά την πρεμιέρα του με το… αριστερό στην Super League Interwetten, θέλει να ρεφάρει στην πρεμιέρα του στο Europa League, στο πλαίσιο της οποίας υποδέχεται την Άντβερπ (16/09, 22:00). Στην Interwetten.gr η νίκη των Ερυθρολεύκων προσφέρεται στο 1,70.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Μια από τα ίδια ισχύουν για τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League. Ο Δικέφαλος κάνει πρεμιέρα στο Γιβραλτάρ κόντρα στους ημί – επαγγελματίες της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (16/09, 19:45). Το Over 3.5 γκολ δίνεται στην Interwetten.gr στο ελκυστικό 2,65.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ