ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί θα απομονώσει πλήρως τους παίκτες που αρνούνται να φύγουν

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Ανζέ σε ματς της Ligue 1 | 15 Νοεμβρίου 2021
Ο Μάουρο Ικάρντι με τη φανέλα της Παρί απέναντι στην Ανζέ σε ματς της Ligue 1 | 15 Νοεμβρίου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λουίς Κάμπος, έχει την πρόθεση να απομονώσει πλήρως τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και αρνούνται να φύγουν από την ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να προχωρήσει σε ολικό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, προκειμένου να κλείσει τρύπα 300.000.000 ευρώ που έχει δημιουργηθεί. Μάλιστα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάθε πιθανό μέσο, προκειμένου να πετύχει την σκοπό της.

Σύμφωνα με την Parisien, ο νέος τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, θα απομονώσει πλήρως τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και θα αρνηθούν να αποχωρήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν από λίγες μέρες σε δηλώσεις του ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί αποκάλυψε πως κινείται στην ίδια λογική: "Αυτή την στιγμή η θέση της Παρί είναι ξεκάθαρη. Οι παίκτες που δεν είναι μέρος του πρότζεκτ θα πρέπει να φύγουν. Κάποιοι εκμεταλλεύονταν στο παρελθόν την κατάσταση. Τώρα τελείωσε".

Ο Χούλιαν Παλμέρι, πρώην παίκτης της Λιλ, ο οποίος είχε κριθεί ανεπιθύμητος από τον Κάμπος περιέγραψε την κατάσταση που πρόκειται να συναντήσουν παίκτες της Παρί: "Θα κάνει το ίδιο που έκανε σ' εμάς. Θα απομακρυνθούν από το υπόλοιπο γκρουπ, θα έχουν διαφορετικά αποδυτήρια, θα τους αφαιρεθούν οι θέσεις στο πάρκινγκ. Θα γίνονται τα πάντα για να φύγουν.

Εάν δεν υπάρχει πρόταση γι' αυτούς θα πρέπει να βρουν μία συμφωνία για τον τερματισμό του συμβολαίου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ