ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Ντι Μαρία αποχωρεί έπειτα από επτά χρόνια

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του με την Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως έπειτα από επτά χρόνια στο Παρίσι ο Άνχελ ντι Μαρία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται και να μην ανανεώνεται από την ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την αποχώρηση του Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος έπειτα από επτά σεζόν στον σύλλογο του Παρισιού θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο διεθνής Αργεντινός έχει κερδίσει με τη φανέλα των Παριζιάνων 18 τίτλους και είναι ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του συλλόγου με 118 σε 294 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 92 γκολ.

"Ο Άνχελ ντι Μαρία έχει σίγουρα σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου. Θα τον θυμούνται οι οπαδοί ως έναν παίκτη με εξαιρετικό πνεύμα, που έδειξε ακλόνητη πίστη και υπερασπίστηκε τα χρώματά μας. Καλώ όλη την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν να βρεθούμε αύριο στο Παρκ Ντε Πρενς για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει", δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ