ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μέσι: Η Παρί ανακοίνωσε το τέλος του Αργεντινού

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Τουλούζ
Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Τουλούζ © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για τελευταία φορά το Σάββατο (3/6) με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον σύλλογο να αποχαιρετά τον Αργεντινό σταρ με ποστ στα social media.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γαλλικός σύλλογος λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Κλερμόν αποχαιρέτησε τον Αργετινό σταρ και τον ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης για όσα πρόσφερε στην ομάδα την τελευταία διετία.

Με τη φανέλα των Παριζιάνων ο Pulga αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 32 γκολ, ενώ μοίρασε και 35 ασίστ.

Στο Παρίσι πανηγύρισε δύο φορές το πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ. Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα καταβάλει προσπάθεια για την επιστροφή του Μέσι, όταν την ίδια ώρα η Αλ Χιλάλ κινείται επίσης για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο σύλλογος του Ριάντ θέλει να ανακοινώσει τη μεταγραφή του στις 6 Ιουνίου, προκειμένου να ενεργοποιήσει όλο το "πρωτόκολλο" που έχει προετοιμαστεί για να έχουν τα νέα "παγκόσμια ηχώ" και να διαφημιστεί για μια ακόμα φορά η Σαουδική Αραβία παγκοσμίως.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ