ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η ομιλία του Σόλσκιερ μπροστά στο κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer applaud fans after the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 18, 2021. (AP Photo/Paul Ellis, Pool)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer applaud fans after the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, May 18, 2021. (AP Photo/Paul Ellis, Pool) @ 2021 PAUL ELLIS/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να κλείσει τη φετινή σεζόν με νίκη στο "Ολντ Τράφορντ" ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έστειλε μήνυμα ελπίδας στους οπαδούς ενόψει του τελικού του Europa League, με ομιλία του απόν αγωνιστικό χώρο (VIDEO).

Το γκολ του Καβάνι στο 15' δεν έφτανε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πανηγυρίσει το τρίποντο απέναντι στην Φούλαμ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, με την -υποβιβασμένη εδώ και καιρό στην Championship- ομάδα του Σκοτ Πάρκερ να κάνει τη ζημιά ισοφαρίζοντας 1-1 στο 76' και χαλώντας το πάρτι των οπαδών στις εξέδρες.

Παρά την απογοήτευση πάντως για το τελικό αποτέλεσμα, οι παίκτες των κόκκινων διαβόλων έκαναν το γύρο το γηπέδου για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" (επετράπη η είσοδος σε 10.000), ενώ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έστειλε μήνυμα, παίρνοντας το μικρόφωνο.

"Ξέρουμε ότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη βαθμολογία της Premier League αλλά ελπίζουμε σε περίπου 10 ημέρες από τώρα να μπορέσουμε να φέρουμε πίσω ένα τρόπαιο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός, αναφερόμενος στο μεγάλο ραντεβού της 26ης Μαΐου που έχει η Γιουνάιτεντ με την Βιγιαρεάλ, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στο Γκντανσκ με έπαθλο το τρόπαιο του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Paul Ellis/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ